Sortare după

DiGidot Turbo 24V este un punct LED dinamic cu aspect inspirat de lămpile folosite pentru iluminatul unui carusel dintr-un parc de distracții. Este o soluție ideală pentru efecte de iluminat decorative. IP54

DiGidot Module E3 12V este dotat cu 3 surse RGB LED și este foarte ușor de instalat. Carcasa din plastic este tratată cu rășină pentru a putea fi folosit în siguranță și în aplicații de exterior. IP66

DiGidot Module E6 24V este dotat cu 6 surse RGB LED și este foarte ușor de instalat. Carcasa din plastic este tratată cu rășină pentru a putea fi folosit în siguranță și în aplicații de exterior. IP67

Modul LED dinamic cu 6 surse.

Modul dinamic cu 1 sursă LED.

Pixel Strip DIMENSIUNI: 2.30 x 1.50 x 0.00 SURSE: CREE 3in1 CULOARE: RGB NR. CANALE: 21 CONTROL: SPI IP20

Modul puternic RGB LED cu 1W Power LED și control DMX.

DiGidot Module B6 24V este dotat cu 6 surse RGB LED și este foarte ușor de instalat. Carcasa din plastic este tratată cu rășini pentru siguranță în cazul folosirii în aplicații de exterior.

DiGidot Curtain 12V se poate folosi în mai multe tipuri de aplicații, cum ar fi crearea de cortine LED, obiecte 3D sau candelabre.

DiGidot Tube este dotat cu surse RGB LED controlate separat, pentru obținerea de efecte de culoare dinamice. Noi surse de lumină pot fi create prin conectarea mai multor tuburi, prin urmare vă puteți da frâu liber creativității. 10 tuburi pot...

DiGidot Globe 24V este echipat cu 6 surse RGB SMD LED. Cu un design elegant, artistic, produsul are un înveliș opalescent, pentru o iluminare uniformă, și un diametru de 10 mm.

DigiDot Festoon 60 24V este alternativa ideală pentru iluminarea cu cablu plat. Control DMX separat pentru fiecare modul. DiGidot Festoon 60 este dotat cu cablu rezistent și carcasă solidă.

DigiDot Festoon 100 24V este alternativa ideală pentru iluminarea cu cablu plat. Control DMX separat pentru fiecare modul. DiGidot Festoon 60 este dotat cu cablu rezistent și carcasă solidă.

DiGidot Micro 5V este opțiunea ideală pentru iluminarea unor obiecte precum panouri sau marcaje, sau, pur și simplu, pentru iluminat decorativ. DiGidot Micro este disponibil în două variante: 2mm și 18mm.

DiGidot Diamond 24V este potrivit atât pentru aplicații de interior, cât și de exterior. În combinație cu software-ul de pixel mapping MADRIX, poate fi folosit pentru crearea de efecte vizuale de toate tipurile.

DiGidot Nano 5V este caracterizat de dimensiunea sa miniaturală. Sursa LED nu este acoperită de lentilă, ceea ce sporește intensitatea diferitelor culori.

DiGidot Bulb 24V are forma unui bec clasic și este ideal pentru iluminat pentru petreceri sau cluburi.

DiGidot Micro 5V 18mm poate fi folosit în combinație cu materiale cu o grosime mai mare, precum MDF. Ideal pentru iluminat decorativ.

Versatile și extrem de ușor de integrat în instalații, punctele LED dinamice reprezintă o soluție perfectă pentru iluminatul decorativ și realizarea de efecte de lumină de toate tipurile.