Totem digital CRISALYS

Modelul CRISALYS, fabricat în Portugalia, a fost proiectat atât pentru interior, cât și pentru exterior (cu sisteme de răcire și protecție suplimentare).

  • CRISALYS

Acest model poate fi fabricat din oțel inoxidabil (AISI 304/316) sau din oțel vopsit (disponibil în toate culorile RAL) folosind placă de oțel de la 1,5 mm până la la 2,5 mm, care asigură stabilitatea și rigiditatea întregii structuri.

Acest chioșc este conceput în special în scopuri de publicitate multimedia și acceptă afișaje mari (17 "la 103"). Cele două părți ale chioșcului sunt concepute astfel încât să existe o mare versatilitate.

Zona în care va fi instalat calculatorul are blocaje de siguranță, comutator general și este ușor detașabilă, lăsând suficient spațiu pentru instalare și acces la un PC minitower.
Pe partea monitorului sunt două boxe, iar chioșcul are 2 sisteme independente de ventilație, unul pentru monitor și altul pentru PC.
CRISALYS poate fi echipat cu computere cu diferite „performanțe” (CPU) cu hard disk-uri de la 100 la 320 GB, memorie RAM de 4 Gb, placă grafică de 128mb extensibilă la 512, ethernet 10/100 mb și Windows. Acest chioșc poate să fie, de asemenea, echipat cu computere cu alte sisteme de operare, cum ar fi Linux etc.

LUMINITATE INCREDIBILĂ, CONTRAST MARE
CRISALYS poate folosi afișaje de luminozitate ridicată pentru a produce o imagine care poate fi citită la lumina soarelui și care poate fi ușor văzută în aplicații exterioare sau în medii interioare luminoase.
Condiții de iluminare exterioară diferite necesită niveluri diferite de luminozitate.
Un senzor de lumină intern (opțional) măsoară lumina ambientală din zonă și reglează automat imaginea în consecință.

EXPUNERE ȘI INTERACTIVITATE
CRISALYS este o platformă excelentă pentru diseminarea conținutului multimedia (publicitate, informație instituțională, divertisment, etc.) și poate fi folosită ca punct de informație sau de semnalizare digitală.
Cu integrarea interactivă oferă un nou mod de utilizare, cum ar fi accesul la conținut multimedia sau la aplicații interactive mai creative și ludice.

Tehnologie interactivă

CRISALYS a fost dezvoltat pentru a permite integrarea oricărui tip de tehnologie cu ecran tactil, creând astfel un dispozitiv interactiv pentru interior sau exterior.

În chioșcurile exterioare, tehnologia Procap poate fi integrată în CRISALYS, Permițând astfel realizarea atingerii pe suprafața de sticlă, oferind CRISALYS o securitate extremă împotriva vandalismului.

Atingere multiplă

Se pot folosi cele mai vaste tehnologii de atingere, fiecare optimizată pentru diferite caracteristici de operare și medii pentru a se potrivi cerințelor de aplicare ale clienților, cum ar fi Wave acustică de suprafață (SAW), Capacitive, Infraroșu, Imagistica optică și Capacitive proiectate (ProCap) etc.
CRISALYS interactive este disponibil de la 17 '' la 108 '', de la o singură atingere la 40 de atingeri independente, și cu intrări de deget, mână înmănușată și indicatoare.

PRODUSE ASEMANATOARE

Formular de contact