Totem Digital ZYTEC

"Minimalism is not a tendency nor a fashion trend, it is a philosophy.
Set aside the unnecessary and let yourself be seduced by the essential"

  • ZYTEC

Modelul Zytec a fost proiectat atât pentru interior, cât și pentru exterior (cu sisteme de răcire și protecție suplimentare). Acest model poate fi fabricat din oțel inoxidabil (AISI 304/316) sau din oțel vopsit (disponibil în toate culorile RAL) folosind placă de oțel de 1,5  până la mm la 2,5 mm, care asigură stabilitatea și rigiditatea întregii structuri.
Acest chioșc este conceput special în scopuri de publicitate multimedia și acceptă afișaje mari (40 ”- 103”). Cele două părți ale chioșcului sunt proiectate astfel încât să existe o mare vesatilitate.
Zona în care va fi instalat PC-ul are blocaje de siguranță, comutator general și este ușor detașabilă, lăsând suficient spațiu pentru instalare și acces la un PC minitower.
Pe partea monitorului sunt două boxe, iar chioșcul are 2 sisteme independente de ventilație, unul pentru monitor și altul pentru PC.
Zytec poate fi echipat cu calculatoare cu diferite „performanțe” (CPU) cu hard disk-uri de la 100 la 320 GB, memorie RAM de 4 Gb, placă grafică de 128mb extensibilă la 512, ethernet 10/100 mb și Windows. Acest chioșc poate fi echipat și cu computere cu alte sisteme de operare, cum ar fi Linux etc.

FINISAJE PERFECTE

În toate etapele procesului de fabricație, de la proiectarea tehnică la ambalaj, personalul tehnic va respecta procedurile și standardele stabilite, ceea ce asigură o calitate unică a produsului final.

TEHNOLOGIE INTERACTIVĂ
Zytec a fost dezvoltat pentru a permite integrarea oricărui tip de tehnologie cu ecran tactil, creând astfel un dispozitiv interactiv pentru interior sau exterior.
În chioșcurile exterioare, tehnologia procap poate fi integrată în Zytec, permițând atingerea pe suprafața de sticlă, oferind Zytec o securitate extremă împotriva vandalismului.


ATINGERE MULTIPLĂ
Se pot folosi cele mai vaste tehnologii de atingere, fiecare optimizată pentru diferite caracteristici de operare și medii pentru a se potrivi cerințelor de aplicare ale clienților, cum ar fi Wave acustică de suprafață (SAW), Capacitive, Infraroșu, Imagistica optică și Capacitive proiectate (ProCap) etc. Zytec interactive este disponibil de la 40 '' până la 103 '', de la o singură atingere la 40 de atingeri independente și cu intrări de deget, mână înmănușată și indicatoare

PRODUSE ASEMANATOARE

Formular de contact