Ecran Wall Mount Digital Signage player

Afișaj publicitar profesional LCD cu rezoluție FHD pentru instalare pe perete.

Tip Touch: No touch/IR Touch/ PCAP Touch

Sistem de operare: Windows/Android

Cadru din aluminiu polishat

Design subțire

Sticlă securizată pentru protecție

Orientare Portret și Peisaj

Prindere VESA standard

 • WM-DSP

Ecranele digital signage sunt afisaje digitale publicitare care redau campanii publicitare si promoționale, divertisment, indicații de orientare si informații de interes public. Acestea au impact pozitiv asupra vânzărilor și indentității brandului.

Funcțiile principale ale ecranelor sunt:

·        Redarea de imagini si clipuri video in bucla cu autoplay

·        Programarea listelor de redare in funcție de moment al zilei, anotimp, sărbătoare, promoții, șamd cu ajutorul software-ului CMS

·        Timer pentru pornire/oprire automată

·        Luminozitate ridicată adaptată spațiilor comerciale

·        Operare comercială 24/7

·        Accesarea informațiilor si navigarea in aplicații interactive de prezentare de produse sau servicii, cu ajutorul ecranelor tactile cu tehnologii IR sau PCAP.

·        Crearea de conținut digital interactiv cu ajutorul software-ului CMS

Ecranele Digital Signage permit vizualizarea atât in mod portret cat si in mod peisaj, iar ramele simetrice înguste favorizează instalarea lor în ambele orientări.

Conținutul digital afișat pe ecranele de semnalizare digitală, include imagini, videoclipuri și text, este de obicei stocat pe player și poate fi actualizat și gestionat de la distanță. Acest lucru permite companiilor să își schimbe ușor și rapid conținutul publicitar sau informațional, după cum este necesar, fără a accesa fizic playerul.

Ecranele de semnalizare digitală cu montare pe perete vin adesea cu o serie de caracteristici, cum ar fi suport pentru conținut de înaltă rezoluție, playere media încorporate și compatibilitate cu o varietate de sisteme de gestionare a conținutului. Unele playere includ, de asemenea, capabilități de programare, permițând companiilor să afișeze conținut specific la anumite ore sau în anumite zile, în funcție de campanie sau eveniment.

Playerele de semnalizare digitală cu montare pe perete sunt utilizate în mod obișnuit într-o varietate de spații, cum ar fi magazine cu amănuntul, restaurante, spitale sau birouri corporative, pentru a oferi informații și a interacționa cu vizitatorii sau clienții.

Ele oferă o modalitate dinamică și captivantă din punct de vedere vizual de a comunica cu publicul și sunt un instrument de marketing puternic pentru companii.

Ecranele de semnalizare digitală includ de obicei o placă Android sau PC, care este un computer mic este utilizat pentru a gestiona și afișa conținutul pe ecran. Conținutul poate fi gestionat și actualizat de la distanță folosind un software de semnalizare digitală sau o interfață web. Dispozitivul poate accepta o serie de formate de conținut, inclusiv imagini, videoclipuri, prezentări de diapozitive și fluxuri live. Media player-ul este de obicei conectat la ecran folosind un cablu HDMI sau alt cablu video digital. Playerul este, de asemenea, proiectat pentru a se conecta la internet sau la o rețea locală, ceea ce îi permite să acceseze și să afișeze conținut de la distanță.

 

Caracteristicile produsului

 • Ecranul divizat inteligent afișează conținut variat
 • Rezoluție FHD și 4K ultra HD pentru afișaj mare opțional
 • Ecran cu sticla securizata
 • Configurare flexibilă a mai multor interfețe
 • Programare Pornire/oprire pentru o gestionare ușoară
 • Cu alegere liberă pentru sistemul Android/Windows
 • Dimensiuni disponibile: 22", 24", 27", 32", 43", 55" si 65" etc.
 • Suportă mai multe metode de instalare, cum ar fi montarea pe perete, montarea suspendată de tavan, încorporată
 • Ecran tactil cu infraroșu cu transmisie bună a luminii (opțional)
 • Ecran tactil capacitiv cu precizie ridicată la atingere (opțional)

Avantajele produsului

Conținut atrăgător

Nu există nicio îndoială că o imagine în mișcare atrage ochiul uman mai mult decât una statică atunci când este utilizată corect. Trecând la un sistem digital, puteți depăși imaginile statice și puteți utiliza videoclipuri, mișcare și chiar sunet pentru a atrage atenția publicului. De asemenea, puteți încorpora TV în direct, fluxuri de rețele sociale sau conținut de cameră web în afișajele dvs. Dar mișcarea singură nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Este ușor să fii distras de ceea ce poți face, mai degrabă decât să te concentrezi pe ceea ce funcționează cel mai bine pentru mesajul tău. Ceea ce fac sistemele digitale cel mai bine este să vă permită să stocați un catalog de conținut disponibil și relevant pentru produsele sau serviciile dvs. și să asigurați recunoașterea mărcii în toate punctele de vânzare mari sau mici.

 

Usor de modificat

Cu postere tipărite odată ce sezonul a trecut, produsul s-a schimbat sau s-a epuizat, acel poster nu mai este de folos. Se comandă, se livrează și se instalează un nou tiraj care costă bani. Cu un sistem digital, conținutul dvs. poate fi schimbat într-o clipă, prețurile pot fi ajustate, disponibilitatea confirmată, informațiile relevante pot fi transmise. Reacționați la afacerea dvs. rapid și ușor. Puteți chiar să vă editați conținutul pe loc – de exemplu, dacă aveți nevoie să schimbați descrierea unui element de meniu sau prețul, puteți să-l introduceți pur și simplu, în loc să vă bazați pe serviciile unui grafician sau să așteptați un nou tiraj.

 

Schimbări de program

Nu numai că semnele digitale vă permit să schimbați rapid conținutul atunci când este necesar, întregul proces poate fi automatizat. Schimbați-vă meniurile de la Mic dejun la Prânz la Cină fără intervenția utilizatorului. Actualizați orarele sau evenimentele pe măsură ce vin și pleacă. Puteți chiar să programați informații diferite în afara orelor de program pentru a capta un alt public. Automatizarea vă permite să planificați în avans și vă permite să alocați mai mult timp altor sarcini în companie. De asemenea, se asigură că toate punctele de informare rămân coerente

 

Arhitectură sistem

Specificații tehnice

Panou LG /BOE
Diagonală display

18.5''/21.5''/27''/32''/43''/49''/55''/65''/75''/86''/98''

Rezoluție 1920x110/1920x540/3840x1080
Aspect  16:09
Luminozitate (nits) 250 nits/450nits/700 nits
Contrast 1200:1/3000:1
Timp de răspuns (ms) 6
Unghi larg de vizionare 178°/178°
Backlight  LED
Durata de viață 50000-60000h

Media Player

OS Configurații Stocare
Driver board HDMI, VGA, DVI None
Stand alone Android A20(HDMI, USB) 8G
Android 7/9/11 Android RK3288/RK3399/RK3568(HDMI, USB,RJ45, WIFI) 2G+16G/4G+16G/4G+32G
Windows 10 PRO

Intel I3/I5/I7(HDMI, VGA, USB,RJ45,WIFI)

4G+120G SSD

Alimentare

Input Voltage AC100-240V, 50/60HZ
Mediu
Mediu de operare Interior
Temperatura de operare 0°C~+55°C
Temperatura pt depozitare -10°C~+60°C
Umiditate 10%-80% RH Non-condensing

PRODUSE ASEMANATOARE

Formular de contact