Totem Digital cu ecran rotativ

Dimensiuni ecran: 32"/43"/49"/55"/65"

Tip touch: IR/CAPACITIVE TOUCH

Sistem de operare: ANDROID/WINDOWS

  • FLIP

O nouă modalitate de informare

  •        Advertising & Retail Marketing

Informații și divertisment în locurile publice; hărți și informații despre rute și itinerare în timpul expozițiilor și evenimentelor speciale; Informații despre servicii în hub-urile aeroportului, în stațiile de căi ferate, camere de așteptare, comunicare și promoții în magazine și showroom-uri, centre de fitness, croaziere, trenuri etc.

  •        Magazin digital

Promoții de produse: ferestre digitale interactive, meniuri pentru restaurante și promoții pentru alimente, centre de fitness și tabele de programare SPA, oferte de teatru și cinematograf, cu trailere, previzualizări și disponibilitate / verificare / rezervare.

  •        Semnalizare digitală

Publicitate digitală aplicată pentru gestionarea distribuțiilor de rețele publicitare, amplasate în centre comerciale, aeroporturi, spații publice și în timpul expozițiilor și evenimentelor.

  •        Informații interne ale hotelului

Informații turistice: capacități de cazare birouri turistice, hoteluri, restaurant, transporturi publice, rezervări, hărți interactive și rute turistice sugerate, informații istorice și culturale, calendare de evenimente.

  •        Corporate TV & Web TV

TV și Corporate Web TV pentru a difuza comunicările și pentru a prezenta noile produse în spații în rețea. Evenimente corporate, comunitate virtuală și consiliu digital multimedia cu Intranet și blogging.

PRODUSE ASEMANATOARE

Formular de contact