SOFTWARE DIGITAL SIGNAGE

WALLBOARD DIGITAL SIGNAGE

Digital Signage Software

Softul pentru managementul conținutului digital permite gestionarea de la distanță a conținutului digital, prin utilizarea unui PC, tabletă sau telefon mobil.

Este compatibil atât cu ecranele NO TOUCH cât și cu cele TOUCH SCREEN, cu sistemele de operare Windows și Android.

VEZI DEMO VIDEO

 Licență lunară sau anuală per ecran

  • WB

Conținutul digital poate fi redat în buclă, ecranul poate fi divizat astfel încât mai multe informații să fie redate simultan și se poate genera un raport pentru campaniile afișate.

Dintre multele funcții, menționăm adăugarea de widget-uri pentru vreme, ceas, scroll text, cool text, puzzle, imagini și galerii de imagini, integrarea hărților, a paginilor web, și generarea de coduri QR.

Wallboard are câteva caracteristici de design foarte simple și intuitive, similare cu Photoshop sau PowerPoint, făcându-l foarte ușor de folosit. Aceste caracteristici simplifică atât procesul de compunere si realizare cât și procesul de editare al conținutului. Totodată oferă posibilitatea de a crea pagini interactive fără să fie nevoie de programare

Cum funcționează ?

Platforma CMS este formată din mai multe componente:

01 INTERFAȚĂ UTILIZATOR CU EDITOR CONSTRUIT

Accesați interfața utilizatorului prin orice browser web pentru a crea, edita, publica și programa conținut în rețeaua de ecrane folosind funcția simplă drag-and-drop.

02 SERVERUL CENTRAL

Comenzile de la UI (Interfata utilizator) sunt trimise către un server central care poate fi bazat pe Cloud sau On-Premise.

03 MEDIA PLAYER / APLICAȚII S-O-C

Actualizările de conținut de la Serverul Central sunt împinse și memorate în cache către dispozitive pentru a reda conținut programat sau interactiv pe ecrane.

04. SENZORI IOT EXTERNI

Pot fi conectați la platforma noastră CMS pentru a declanșa conținut specific pe baza unor reguli prestabilite (vreme, vârstă, anotimp, etc)

Diferențiatori cheie

01 EDITOR CONȚINUT NCLUS

Caracteristicile adevărate de creare a conținutului se află în interiorul interfeței de utilizator, eliminând nevoia de a crea și edita media în software-uri terțe. Editorul nostru de conținut are sute de caracteristici de formatare și animație pentru fiecare element din sistem.

02 APLICAȚIE WEB PERSONALIZATĂ

Utilizatorii pot integra cu ușurință orice aplicație web în sistemul nostru cu scripturi NodeJS.

03 LEGĂTURI DE DATE LIVE

Utilizatorii pot adăuga conexiuni de date în direct la conținutul lor dintr-o simplă foaie de calcul Google sau o bază de date complexă cu ieșiri XML / JSON.

04 CREAREA CONȚINUTUL INTERACTIV

Utilizatorii pot construi conținut interactiv fără a fi nevoie de o dezvoltare web HTML costisitoare și care consumă timp.

05 INTEGRARE SENSOR IOT

Utilizatorii își pot extinde rețelele de semnalizare digitală cu senzori externi IoT, oferind mai multe implicări de conținut pentru publicul lor.

06 KIT ROBUST DE INSTRUMENTE API

Fiecare comandă din sistemul nostru poate fi apelată prin API care permite dezvoltării terților să controleze experiența utilizatorului final.

Descărcări

PRODUSE ASEMANATOARE

Formular de contact